Tandemmagneetin tapahtumat sinkuille

Tandemmagneetti goes Grottan 04.07.2020 update

Seinillä oli reippaita miespuolisia kiipeilyharrastelijoita kuuden ja seitsemän välillä, myös kaksi miespuolista ohjaajaa oli ilmoittaunut vapaaehtoiseksi opettamaan kiipeilyä, mutta harmillisesti sinkkunaiset loistivat poissaolollaan. Seuraava tapahtuma (ehkä?) syyskuussa, toivottavasti silloinkin riittää miehiä seinillä. Mukavaa kesää!


Tapahtumakirjeen tilaajat saavat lisätiedot tapahtumista ja lipunmyynnin aloittamisesta suoraan sähköpostiinsa, muiden kannattaa käydä kurkkimassa täällä.


Muita menovinkkejä sinkuille

HUOM! Alla listatut sinkkutapahtumat eivät ole Tandemmagneetin omia tapahtumia, mutta vinkkaamme löytämämme menot ”tiedoksenne”:


Räätälöidyt tapahtumat

Räätälöimme tapahtumat mahdollisimman pitkälle osallistujien toiveiden mukaisiksi. Luomme tapahtumia myös yhdessä yhteistyökumppanien kanssa.

Roomaa ei rakennettu päivässä ja tätä hommaa tehdään alusta asti laadusta tinkimättä. Harjoittelemme samalla kärsivällisyyttä maailmassa, jossa kaiken pitäisi tapahtua mahdollisimman pian, mieluiten heti eilen. Hyvää kannattaa hetkinen odottaa – ja tällä siis viittaamme ennen kaikkea siihen kunnolliseen kumppaniin, joka on riittävän rohkea hyppäämään saman tandemin kyytiin!


Tapahtumista tiedottaminen

Tiedotamme tulevista tilaisuuksista niistä kiinnostuneille suoraan tapahtumakirjeen kautta ja kotisivuillamme. Pyrimme päivittämään myös facea, mutta meitä ei tarvitse kytätä tai tykätä jatkuvasti. Keskittykää elämään täysillä ja heti kun tapahtuman raamit ovat valmiit, meiltä kolahtaa postia laatikkoon. Jos sinkkuajat ovat ehtineet mennä ohi, voitte uskoa että olemme aidosti iloisia puolestanne. Eikö se yleensä mene juuri niin, että kun on päättänyt odottaa niin heti löytyy jotain kiinnostavaa…?

Kunnioitamme teidän rajallista aikaanne, siksi emme koskaan spämmää sähköpostejanne turhanpäiväisellä tiedolla. Olemme yhteydessä vain tilaisuuksien tiimoilta.

Käykää siis täyttämässä kysely ja me jatkamme siitä! Kohtaamisiin!