Info

Tandemmagneetin tapahtumat ovat ainutlaatuisia tilaisuuksia tavata muita sinkkuja aidosti omana itsenään, ilman ennakko-oletuksia.

Kenelle: Haluamme tarjota laadukasta ja tavanomaisesta poikkeavaa todellisuudessa tapahtuvaa kohtaamista kaikille niille, jotka ovat valmiita jopa vähän odottamaan sitä jotain erityistä.

Miten mukaan: Liput löytyvät tapahtuman linkistä.

Tandemmagneetin omissa tapahtumissa osallistujat täyttävät ilmoittautumisen jälkeen lyhyen kyselylomakkeen. Vastausten perusteella tapahtuman ohjaajat suunnittelevat etukäteen tilaisuuden sisällön ja mahdollistavat mielenkiintoisia kohtaamisia. Vain järjestäjät näkevät vastaukset. Näitä yksittäisiä tapahtumia varten kerättyjä tietoja ei jaeta kenellekään muulle ja ne tuhotaan tapahtuman jälkeen. Jokaisella tapahtumalla on oma kohderyhmä ja ilmoittautuneiden sukupuolijakauman tulee olla tasainen, jotta konsepti toimisi. Tapahtuma järjestetään kun ilmoittautuneita on riittävästi. Vain saman sukupuolen edustajille tarkoitetut tapahtumat mainitaan aina erikseen.

Tapahtumissa, jotka järjestetään yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa ei ole ennalta määritettyjä ikäryhmiä tai sukupuolijakaumia eikä ennakkokyselyitä.

Mitä tapahtuu: Tandemmagneetin omissa tapahtumissa on ennalta suunniteltu ohjattu osio, jonka aikana tapahtuman järjestäjät polkaisevat tandemtouhun käyntiin. Ohjatun osion jälkeen osallistujilla on mahdollisuus jatkaa tutustumista vapaammissa merkeissä. Tapahtumissa kenenkään ei tarvitse olla esillä ja jokainen saa tutustua toisiinsa rauhassa. Loppu on osallistujista itsestään kiinni. 😉

Yksityisyys: Tandemmagneetin tilaisuudet ovat yksityistilaisuuksia, joten valokuvaus muualla kuin siihen varatulla alueella on kielletty, eikä muita osallistujia saa kuvata ilman lupaa.

Emme koskaan missään olosuhteissa ilmaise tietojasi muille. Sinä itse päätät kenelle mahdollisesti haluat antaa yhteystietosi tai miten paljon haluat avata sydäntäsi.

Alkoholittomuus: Tilaisuuteen on tarkoitus tulla reippaasti ilman kemiallista rohkaisua ja muiden tipattomuutta kunnioittaen. 😉 Alkoholin nauttiminen tulee jättää tilaisuuden jälkeiseen aikaan.

Pukukoodi: Smart casual eli rennot siistit vaatteet.

Mitä tarvitset: rohkeutta, aitoutta ja hyvät käytöstavat.

Tervetuloa!

Rakkautta ja iloa,
Tandemmagneetin voimajengi

Perry Grone (Unsplash)